maanantai 3. maaliskuuta 2014

Mitä väliä sillä on kuka olen??

Mietintää ihmisten keskuudessa siitä, olenko ns. Varastanut nyt jonkun "oikean barbituraatin" nimimerkin tähän blogiin. Ensinnäkin, kuten varmasti jokainen tietää, barbituraatti/barbituraatit ovat barbituraattihaposta johdettuja lääkeaineita, debressantteja joita on käytetty sekä rauhoittavina (sedatiivi) sekä unilääkkeinä (hypnootti) annostusta ja tyyppiä vaihtelemalla. Barbituraattihaposta ovat mm. Alfenaali, allobarbitaali, amobarbitaali,bentsobarbitaali, metituraali. Nykyisin bentodiatsepaamit korvaavat nämä vaarallisiksi luokitellut barbituraatit lähes kokonaan.. Joten kuka sen päättää kuka on varastanut nimimerkin ja onko se ylipäätään suojattu millään tavalla (kirjoittamaton sääntö ehkä? Mutta ei kiinnosta minua). Lisäksi ihmiset ovat kiivaasti miettineet sitä kuka minä olen?  Mitäpä jos haluan olla yhtä raukkamainen kuin suurin osa esim. Nimimerkkien takana kirjoittavista tyypeistä?

Huomasin tänään mielenkiintoisen asian siitä, että jotkut meistä näädistä ovat pahansuopia muillekin julkkiksille kuin vain kviinille. Esim. Rouva näätä arvostelee Marianne kalliotakin Seiskalivessä, itseäni kiinnostaisi lähinnä nähdä tämä rva näätä, onko hän kaunis ja esimerkillinen kansalainen, oikein 1. Luokan super mallikansalainen?? Rouva näädällä on kyllä ollut myös asiallisia mielipiteitä, ja se hänen palautteensa seiskaan koskien itse madamea oli hyvin aiheellinen ja siinä oli totuus siitä että seiskan toimittajat eivät toteuta hyvää journalismia. Seiska on ollut pystyssä jo ennen tukiaista, ja varmasti pysyykin pystyssä vaikka tästä ko. Henkilöstä ei enää kirjoitettaisikaan. Sekin on silti totta, että Tukiaisen aiheuttamat kohut sekä puolesta ja vastaan ovat ennen näkemättömiä Suomessa. Rimaa alitetaan kokoajan aina vain alempaa, enkä enää tiedä tajuaako "sirkuksen parrakas nainen" miksi häntä tullaan katsomaan? Kiinnostaako meitä näätiä ja muita Tukiaista seuraavia se, että hän totisesti rikkoo tabuja, tuo niitä ihmisten nähtäviksi, käsittelemmekö omaa minuuttamme peilaamalla itseämme tähän friikkiin, tuntemalla itse olevamme "ylempänä" yhteiskunnan hierarkiassa seuraamalla tätä sirkusta? Vai onko kyse pelkästä mielenkiinnosta? Itse ajattelen siinä olevan tätä peilaamista aika paljon. Voi ajatella että mullahan on itsellä asiat aika hyvin. Monikaan ei julkisesti kehtaisi myöntää ettei omassa kodissa ole sähköjä, tosin kviini elää mielikuvitusmaailmassa, minkä hän tekee siksi että suojelee itseään oikealta totuudelta joka on kaukana siitä glamourista jota hän oikeasti tahtoisi elää.

Katselin tuossa myös vanhoja kuvia kviinistä, hän on oikeasti ollut ihan nätti ennen hirviö huulia ja sitä liian tummaa meikkivoidetta ja niitä silikoni tissejään. Nopeasti ihminen pystyy pilaamaan ulkonäkönsä huonoilla elintavoilla joita hän käyttää selviytyäkseen jokaisesta päivästä. Meistä jokainen voisi miettiä sitä itse (kviini halunnut itse julkisuuteen tajuamatta mitä se tuo mukanaan) miltä tuntuisi olla joka ikinen päivä 24/7 koko kansan seurattavana. Kestäisikö pää? Luultavasti ei kovin monella. Edessä saattaisi olla sama tie kuin itse hänellä. Joku huutaisi joka päivä kuinka ruma olet, lihava, alkoholisti, narsisti jne. Lukisit näitä netistä joka päivä (voi tosin olla lukemattakin). Olen miettinyt syytä hänen narsismiinsa, onko se lähtöisin jo lapsuudesta, vai onko se noussut hattuun silloin kun hän tuli julkisuuteen omasta mielestäni typerällä tavalla julkistamalla Ilkka K:n lähettämät viestit.. Ratsasti itse toisen siivellä julkisuuteen ja nykyään itse aina välillä huutaa olkalaukun ja suohirviön yms. Tekevän tuota samaa. Mitä isot edellä.... Vai miten se menikään??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti