maanantai 3. maaliskuuta 2014

Edelleen löytyy narskua sääliviä ihmisiä

Taas palstoilla ihmiset ovat kommentoineet tätä blogia tyyliin "jarna ja Nita ovat aikuisia kiusaajia jne" tämä ei ole heidän kummankaan blogi. Ihmeellistä on etteikö eräät muista sanontaa "niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan" onko madame itse haukkunut/kiusannut ihmisiä julkisesti? Tämä blogi ei häntä kiusaa eikä nimittele, toisin kuin ihmiset monilla palstoilla. Tässä kerrotaan totuutta/ mietitään asioita eri näkökulmista.

Siihen piti vielä kommentoida, satuin nimittäin lukemaan kommentin "aina narskua lähipiiri häippäsee ja sitten esitetään uhria" itse en koe olevani uhri. Itse tein päätöksen tutkia asioita. En silti tiennyt millaiseen pyöritykseen sitä saattaa joutua. Luultavasti 80% näistä palstalaisista jotka jauhavat paskaa eräistä nimeltä mainitsemattomista ihmisistä ja luulevat tietävänsä asioita sekä levittelevät perättömiä juttuja ovat naisia. Nainen on naiselle susi. Siksi suurin osa omista ystävistäni on miespuolisia eikä sellaisia kanoja joita jotkut naiset voivat olla (en silti yleistä). Niin että sanomani on se ettei kannata sääliä kviiniä,  hän on itse kirjoitellut ihmisistä paljon pahempaa sekä pahoinpidellyt ihmisiä mm. Purrut naamaan. Nyt karma kosti koiranpureman muodossa, sekä hän on harrastanut pientä näpistelyä milloin missäkin. Silti olen sitä mieltä että hän ansaitsisi apua itselleen ja voisi edes hieman normalisoitua.

Veronmaksamisesta vielä, kun sitäkin tyypit miettivät. Selväähän on että eräs toiminimi on jättänyt keikkatulojaan ilmoittamatta verottajalle huomattavasti. Siitä varmaan eräs joutuu sitten joskus vastaamaan oikeusteitse. Se ei silti ole meidän hamraiden bnäätien huolehtia toisten asioista. Jotakin ihmisistä kiukutti madamen verorahojen tuhlaus mm. Sairaalassa käynteihin yms. Suomessa on paljon muitakin kadun miehiä/naisia, he kyllä sentään joutuvat maksamaan veroa niistä kela rahoistaan. Siksi ymmärrän näiden henkilöiden kaunan. Mutta olkaamme onnellisa että HÄN ei kuormita sentään sosiaalihuoltoa. Ainakaan vielä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti